تمام مطالب

اطلاعیه مهم انتخاب واحد

انتخاب واحد طلاب محترم جهت اطلاع از جدول کلاسی و برنامه کلاسی، برنامه امتحانات و اطلاعیه های مهم انتخاب واحد کلیک نمایید.

هدیه روز زن

دریافت هدیه روز زن

hedye1 جهت دریافت هدیه روز زن به سامانه دانش پژوهان مراجعه کرده و اطلاعات حساب بانکی خود را وارد نمایید.

برقراری درس اخلاق در روزهای یکشنبه

سرویس ساعت11 قابل توجه طلاب مدرسه علمیه طیبات از نیمسال آینده به دلیل برقراری درس اخلاق روز های یکشنبه و جلسات بصیرتی روز های چهارشنبه ساعت 11 تا 12 ، سرویس ساعت 11 در روزهای یکشنبه و چهارشنبه برقرار نمی باشد.

خلاصه ای از محافل انس با قرآن کریم درمقرّ قرآنی بربال نور در نیمه اول سال تحصیلی 98-97

photo_2018-02-24_10-23-45 به همت بخش تربیتی- فرهنگی "مدرسه علمیه طیبات" محفل قرآنی این مدرسه، در طبقه زیر زمین ساختمان شهید بهشتی (ره ) درمقرّ قرآنی بربال نور باحضور سرکار خانم عاشوری وشرکت جمعی از همکاران وطلاب ، روزهای دوشنبه از تاریخ 9/7/1397تا10/10/1397 برگزار شد.

قابل توجه طلاب مدرسه علمیه طیّبات

ادامه تحصیل طلابی که مرخصی آن ها زیاد است

انتخاب واحد مرخصی ها طلابی که دارای 6 ترم به صورت متوالی دارای وضعیت تحصیلی (مرخصی تحصیلی، مرخصی افزایش جمعیت، حذف ترم ...) هستند جهت ادامه تحصیل دقت نمایند.