تمام مطالب

اطلاعیه مهم انتخاب دروس مجدد

مجدد سایت طلابی محترمی که در زمان انتخاب واحد نتوانسته اند دروس مجدد خود را انتخاب واحد نمایند می بایست تا آخر اسفند ماه به آموزش مراجعه و این دروس را انتخاب نمایند.

مدرسه علمیه طیبات برگزار میکند:

بازدید علمی از مرکز فقه و زندگی

1 مدرسه علمیه طیبات در نظر دارد جهت بالا بردن بنیه علمی طلاب در زمینه فقهی بازدید علمی را برگزار کند.

مدرسه علمیه طیبات برگزار کرد:

نشست بصیرت افزایی با موضوع "نقش امام خمینی(ره)در پیروزی انقلاب اسلامی و راهبری مقام معظم رهبری در استمرار آن" برگزار شد

نشست بصیرت افزایی به مناسبت دهه فجر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با همّت بخش تربیتی- فرهنگی "مدرسه علمیّه طیّبات"، نشست بصیرت افزایی با موضوع نقش امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی و راهبری مقام معظم رهبری در استمرار آن با حضور استاد ارجمند سرکار خانم قنبری و جمعی از طلاب و همکاران معزّز در روز دوشنبه ۱۵ بهمن برگزار شد.